dissabte, 19 de juliol del 2008

Els ídols (3a part i ultima)

Cruyff el dia del seu début amb l´Ajax, tenia 17 anys.


Hendrik Johannes Cruijff , va néixer el 25 d´ abril de 1947, en un barri d´Amsterdam proper al camp del Ajax.
Quan tenia 10 anys va ser escollit entre 300 nens per entrar a formar part de les categories inferiors del Ajax, aquí va començar la seva llegenda.
Si teniu un moment doneu un cop d’ull a la seva biografia, es digna de un bon guió cinematogràfic, tots els ingredients hi son!!!
Personalment soc fan seu incondicional, encara que sé que es imperfecte (cosa que ell no te tan clar!!!!), el segueixo desde que era jugador del mític Ajax de 1971, 72 i 73, un equip convertit en una maquina de futbol total, alguns segurament encara recordareu noms com els de Johan Neeskens, Johnny Rep o Ruud Krol, que junts a Cruyff van convertir l’equip holandès en tri campió d´Europa.
Desprès va arribar Johan al Barça per la “friolera” de 100 milions de pesetas (una burrada per l’època!!), lo que va passar a continuació es historia coneguda......

1 comentari:

andreu ha dit...

Podria dir que aquest també es ídol meu.
Fins a mitjans dels anys 90 totes les lligues que havia guanyat el Barça, excepte la del Terry Benables, en Cruyff hi havia participat tant com a jugador com a entrenador,.. com no he de ser Cruyffista?.