diumenge, 17 de maig del 2009

Espanya salva els mobles, gràcies a Andorra!

Doncs si, ho confesso...ahir a la nit la programació de tv a mirar per un culé era clara, el partit Villareal-R.Madrid, si els de la capital d’Espanya empataven o perdien, el Barça es proclamava campió sense baixar del autobús.
Però a mi per desgracia aquest tipus de partit em posa molt nerviós, i aquests dies ja he tingut la meva ració de nervis...i lo que falta (27 de maig!!).
Així que vaig emigrar a la primera cadena de Tve, on es celebrava el Festival d´Eurovisió 2009.
Finalment es va trencar el “Pacte de Varsòvia”, i Noruega va guanyar amb una cançó bastant original.
Espanya un desastre, no es que Soraya ho fes malament, però es que ho tenia tot en contra:
-La cançó, fa dos anys que el seu compositor la presenta a diferents càstings, es més de lo mateix, formula musical esgotada.
-Coreografia, res de res.
-Posta en escena, falta de originalitat total.
Resultat, penúltims, Grècia va donar 1 punt, Suïssa 1 punt, Portugal 7 punts, i gràcies a Andorra que va donar 12 punts (Com es nota que el comerç està malament!!), lo que va col·locar a Espanya en 24è posició amb 23 punts, i va evitar així el ridícul més espantós de TVE al festival europeu.
Ei!...! I deien del Rodolfo Chiquilicuatre i el seu ball del Chikichiki, ell va quedar en el lloc 16è amb 55 vots.
Xocant oi?

1 comentari:

Magí ha dit...

I aixo va ésser un boicot per no fer la gala de la semifinal en directa i ferla en indiferit cosa que va impedir que els espanyols votesin en aquella gala, pero ja els esta be que la cosa comença a esser molt carrinclona i passada ,i cla que el xiquilicuatre va esser millor que la noia aquesta .jejeje
ine