divendres, 24 d’abril del 2009

De personatges curiosos i programes de TV.

La Diada de Sant Jordi, vaig tenir la ocasió de parlar en un d’aquells xiringuitos politics de la Plaça del Castell, una estona amb aquest curiós personatge que es l´Ariel Santamaria. Regidor a l´Ajuntament de Reus, líder del Cori, polític juantxi, músic, però sobre tot i lo que el fa interessant... es aquesta mena de línea directe que té amb l´Elvis, on el Rei del Rock li don certes directrius per a triomfar en la política municipal reusenca. Deu ser que Memphis i Reus tenen problemàtiques semblants!!
L´Ariel es un tipus curiós, a banda del seu vestuari, gens pràctic i molt calorós en dies on el termòmetre s’enfila, es un conversador divertit, encara que el vaig veure una mica apagadot, la política crema company!, i més quan s´esta sol com ell.

He de confessar que soc seguidor del programa que emet Antena3 al vespre, “Ven a cenar conmigo”, on precisament va intervenir l´Ariel fa unes setmanes.
No va tenir sort, no va guanyar, però ens va fer fruir de moments al·lucinants i de pas va aprofitar per fer promoció de Reus.
Perquè aixó si que ho té l’home, es un estrafolari però més de Reus que l´Ariel......només el Prim!!!

P.D.
Dia 30 de abril, a 2/4 de 11 de la nit.
A la sala polivalent de La Pama de Reus.Ariel Santamaria i La Banda del Dr. Juantxi. (Rock juantxi).