dimarts, 28 d’octubre del 2008

Sorpresas te da la vida.

A mitjans d’aquest octubre, vaig ser invitat per la Regidora de Turisme de Deltebre, a la inauguració de la Fira Gastronòmica d’aquesta simpàtica població.
Allí vaig tenir ocasió de provar i comprovar la riquesa gastronòmica de la comarca, us ho recomano!!!
Durant el certamen vaig tenir la sort de coincidir amb el Pep Sala, ex component de Sau, grup prou conegut al nostre país. Per si queda algun despistat “boig per tu”, va sortir de la seva guitarra.
Varem compartir conversa i unes especialitats de la terra, naturalment i com no podia ser d’altre manera varem parlar de musica.....de lo que havia fet, de lo que fa i de lo que li agradaria fer....
I un es va endur dos sorpreses... La primera de trobar-me davant de un tipus intel·ligent, ingeniós, que sap el que diu, molt senzill i a l’abast de tothom.
I la segona, durant la hora bona que varem estar xerrant els dos sols, i malgrat estar en un lloc a la vista, cap dels assistents va donar senyals de reconèixer-lo, es xocant oi?

5 comentaris:

Gemma ha dit...

Ostres!!
M'has fet fer una salivera.....
En la meva vida marital SAU i va jugar un paper important.
Un dia en privat t'ho explico

Carme ha dit...

Homeeeeee!!! Ja has marxat de la disco, jejeje!!! M'encanta "Boig per Tu"!!!

Anònim ha dit...

La canço "boig per tu" es preciosa, pero sap Sendu molta gent pensa que esta dedicada a una dona. No es aixi, el gran amor d'en Pep Sala en aquesta canço es la lluna.
Un altre anecdota. coneixes aquesta faceta d'ell?
Pep Sala ,Himne d'ERC - 2003. Ja pots possar la mula a treballar.

Anònim ha dit...

@Rosa: Pep Sala, ese oso enamorado de la luna?

KidNova ha dit...

Jo viag confondre durant anys al Pep Sala amb el Tortell Poltrona, de veritat! Fins que vaig tenir 18 anys no vaig veure que eren persones diferents!!!

No em direu que no tenen una retirada...o no.